Välj en sida
Deprecated: class-oembed.php har upphört sedan version 5.3.0! Använd wp-includes/class-wp-oembed.php istället. in /customers/f/0/b/jonatanfilm.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4903

Instagramkampanj

Projektet

När jag var på Lakehouse Studios under 2014 hörde jag av mig till destination Jönköping för att vi ville ha en instagramkampanj på deras instagramkont under en veck. Tanke från början var att vi skulle publicera en mängd filmer om och kring Jönköping. Det här kontot styrs av olika Jönköpingspersoner varje vecka för att det är invånarna själva som ska visa vad det gillar med sin stad. Oftast är det bara bilder som publiceras de här veckorna men jag tänkte att det skulle var koö att göra massor av filmer som omväxlings skull. Projektet blev mycket lyckat och destination Jönköping uppskattade verkligen vår vecka. Jag kom på idéen och vi alla på Lakehouse Studios var med och gjorde filmerna.

Detaljer om projektet

Kund Lakehouse Studios
Datum 20 augusti 2014
Min roll 
Intervju, filmning, redigering, producent och ljudläggning
Se mer Jönköpings instagramkonto

Instagramfilmer

Vill du har ett gäng filmer som du kan publicera på instagram. Jag har stor erfarenhet av att klippa för instagram både var gäller format och innehåll.

Tycker du om det du ser